štvrtok 13. apríla 2017

Warren Gatland je starostlivosť udržuje Wales kontrola ich osud

Čo mal na mysli, je teraz jasné, aj keď musel roztrhať niekoľko plánov v posledných týždňoch kompenzovať rastúce zranenia mýtneho: Wales zostali pod kontrolou svoj osud v priebehu etapy pri bazéne, keď mal výhodu nad Anglicka na Twickenham minulý víkend a to ako psychicky, tak fyzicky. Zranenie nie sú vyrobené z nich slabší, niečo, čo nebolo povedané o Walese decades.Rugby svetového pohára: mazák Warren Gatland ukazuje, Stuart Lancaster cesta vpred Čítajte viac

Súčasťou Gatland plánu na jeseň minulého roka bola príprava jeho družstvo na turnaji, ktorý by do veľkej miery bojovali na zahraničných poliach.Dvaja zo svojich skupinových zápasov boli na Millenni um Stadium - Uruguaj a Fidži - ale v Anglicku a Austrálii boli u Twickenham, ako by všetci ich vyraďovacej zápasy v prípade, že kvalifikovaný pre tieto etapy. Pohodlie domova, nemožno spoliehať na ani rev davu.

Hra preč nároky ešte viac, než sa objaví v prednej časti vlastného davu.Ak je očakávania zníži, takže viac z hry sa hrá na zadné nohy a bolo to schopnosť Wales má zostať v kontakte s Anglickom v priebehu časti minulého sobotňajšieho zápasu, keď oni boli prehral, ​​ktoré im umožnené poskytovať rozprávania rany do . koniec

to víťazstvo dokončil pozoruhodný sekvenciu na ceste v tomto roku pre stranu Gatland je: oni vyhrali na každom z dôvodov svojich súperov Six Nations: Edinburghu, Paríži a Ríme v priebehu šiestich národov, Dublin minulý mesiac a Twickenham minulý víkend. Ich posledný porážka od Cardiff prišli proti Juhoafrickej republike v júni minulého roka, a to prostredníctvom jedinéh o bodu v predposlednom minútu potom, čo viedlo k predchádzajúcim 78.Zachovanie talent na výhru ďaleko bude kľúčom k tomu, ako ďaleko môžu postupovať v tomto svetovom pohári.

Keď Anglicko čata vzrástol na ranu stretnutie proti Austrálii, Wales balili kufre na ich výcviku základňa v Vale of Glamorgan k presunu do hotela niekoľko míľ od Twickenham pripraviť sa na ich zápas finálovej Unibet-Vyzdvihnúť svoj bonus skupine proti Wallabies v sobotu.


Po Anglicku eliminácii, že zápas bude teraz vyrovnať, kto vyhrá bazén

Neil Jenkins, kopanie tréner Wales, hovorí: ". Naším cieľom od začiatku bolo skončiť v hornej časti skupiny, a akonáhle ako sme porazil Fidži štvrtok sme vedeli, že je stále na dosah.Boli sme vždy sa pozerať n a zápas medzi Anglickom a Austráliou v skupine a so záujmom, ale jeho výsledok sa nikdy nezmení spôsob, akým sme pripravili pre našich stretnutí proti Wallabies. Vždy sa bude zápas sme mali vyhrať, aby si zaistil prvé miesto vo impozantne ťažkom bazéne a dá nám tú najlepšiu šancu tak ďaleko, ako môžeme v turnaji. "To znamená, že vyhnúť sa Nový Zéland na ceste k v konečnom znení.

Wales ešte neporazil Austrálii od roku 2008 a jedna škvrna na Gatland rekord je ich nedostatok úspechu voči hlavným južnej pologule národom, hoci jeden pozoruhodný domov výkon v poslednom roku bol Novembrový 12-6 víťazstvo celej Južnej Afriky na Millennium Stadium.Tím, ktorý si v posledných desiatich minútach zvykol fúkať hry proti Wallabies, Springboks a All Blacks, sa zdvihol na výrazné víťazstvo. Ten sa bude tento týždeň pripomínať pri príprave na sobotu. Priateľka kapitána rugby kapitána Anglicka Zneužitie po zápase Wales u Prečítajte si viac

"Nedávny rekord proti Austrálii nie je pozoruhodný z hľadiska výsledkov, ale niektoré vystúpenia sa na výsledkovej tabuľke neodzrkadlili a Twickenhamu sme nikdy nestratili" Hovorí Jenkins. "Vždy majú intuitívne, inteligentné rugby hráčov, z ktorých jeden z nich môže pokračovať v plnom 80-tich minútach." Vieme, aké ťažké to bude, ale hráči boli dosť skvelí a bol som naozaj ohromený S postojom, ktorý ukázali proti Fidži.Bol som viac nervózny pred zápasom, než som býval u Twickenham, pretože to bol krátky obrat po obrovské víťazstvo, keď dali všetko a Fiji sú skutočnou hŕstka, ale odozva bola vynikajúca. "

Každá spokojnosť Gatland cítil po štvrtkovej výhru Novozélanďan nechával pre seba, pretože vedel, tým väčšia bitka mala ešte len prísť. Výrečne, keď bol požiadaný, ako sa cíti Dan Biggar, vonkajšie polovica, ktorý sa ukázal ako jeden z hráčov turnaja, hrala po pokračovanie jeho 100% bránkovú-kopať rekord v turnaji, Gatland odpovedal: "Jeho kopanie bola dobrá, ale jeho všestranná hra nebola dobrá. "

Táto strohá odpoveď prišla z hlavný tréner, ktorý vie, ako si udržať hlavy jeho hráčov správnu veľkosť.

Unibet-Podrobnosti

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára