piatok 21. júla 2017

Hokejový rodič obvinil z korupcie i Chomutov. Klub sa bude hájiť súdne

Sledované zápasu Růžička vs. hokejoví rodičia má ďalšie pokračovanie, na scéne sa objavuje nová postava. Po Miroslavovi Palaščák sa rozhodol z anonymity vystúpiť tiež Josef Ptáčník, otec hráčov Martina a Jozefa. Obom je teraz cez dvadsať rokov a už majú civilné zamestnanie.

Ptáčník v reportáži Rádiožurnálu, ktorá ružičkového aféru posunula až k rezignácii reprezentačného kouča, zmieňuje, že "by Růžička zohnal miesto v Moste, že by mu to zariadil , keď dám 150 tisíc. "Sprostredkovateľom však mal byť kamarát bývalého slávistického trénera a manažéra Jiří múčok.Z Mosta potom údajne Ptáčníka mladšieho po 14 dňoch vyhodili, pretože Ptáčník senior nezaplatil požadovanú sumu.

Pre denník Blesk sa otec dvoch bývalých hokejistov rozhovoril. "Platiť sa musí aj v reprezentácii. Je to šialený.Všade chcú prachy, "uviedol Ptáčník.

Potom ešte povedal: "Lenže v Chomutove chlapci nedostali v áčku šancu a putovali do Klášterca, pretože som jednoducho nezaplatil."

Táto veta nahneval štatutárneho riaditeľa Pirátov Jaroslava veveričky mladšieho, ktorý v rannom vysielaní Rádia Impuls, vyhlásil, že klub táto kauza obrovsky poškodila a že Chomutov podnikne všetky právne kroky, aby Severočesi svoje meno očistili.

"V súčasnej dobe naši právnici pripravujú trestné oznámenie na pána Ptáčníka, ktorý nás obvinil , že jeho syn nemohol hrať u nás v A tíme, pretože niekomu nezaplatil.My tieto obvinenia zásadným spôsobom odmietame, lebo u nás v Chomutove o tom, aby sa hráč dostal do áčka rozhoduje obrovská škála ľudí, tak, aby práve nedošlo k žiadnej diskriminácii, "povedal Veverka Impulsu.

Chomutovská ma nažér sa znovu postavil za trénera Růžičku, s ktorým nedávno podpísal zmluvu na 10 rokov. "Obvinenia nie sú ničím podložené. Netvrdil by som, že je Vláďa obeťou sprisahania, ale kauza je priživovaná zhrzenými rodičmi, ktorí majú prehnané predstavy o svojich deťoch. Realita je iná.Hráčska kvalita musí byť na extraligu ďaleko vyššie. "

Veverička pritom označil Ptáčníka za" klamára ".

Šéf Pirátov nedokázal odpovedať na otázku redaktora, ktorý sa pýtal, či by Růžička vo funkcii Chomutovskeho kouča zostal aj v prípade, že by mu bola korupcia dokázaná. "Na to sa ani nedá odpovedať."


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára